top of page

"Hoe werkt dat? Je moet het toch betalen?"



Een zinnetje dat ik zeer frequent hoor ^^ want een groot deel van onze wereld draait rond geld. Mensen veronderstellen dat we subsidies of steunmaatregelen hebben. Niets is minder waar,... we hebben niets :) Wel in tegendeel, ... Onze organisatie kreeg van banken de boodschap dat we niet genoeg opbrengen voor hen (gelieve dus geen klant te worden). We kregen de boodschap dat we niet te verzekeren zijn want we vallen niet netjes in een hokje (ga maar elders zoeken). We kregen van gemeentebesturen de boodschap dat we aan de gekste voorwaarden moeten voldoen. Adviesbureaus bekeken ons als een stuk vuil. De organisaties die het luidste schreeuwen dat ze sociaal geëngageerd zijn waren zelfs niet bereid om te luisteren.

Lastig, ... Maar is het is zeer moeilijk om iemand te verslaan die nooit opgeeft en voor wie falen geen optie is,... :)

Dus bij deze, Nee, we hebben geen subsidies, ... we kunnen bestaan dankzij een aantal geweldige personen/organisaties/bedrijven/... die wel echt sociaal betrokken zijn. (en dat zijn niet de grote jongens in de media :) )

We zijn wél verzekerd maar foeifoeifoei aan alle grote jongens en meisjes daar!

We konden rekenen op de steun van een aantal geweldige mensen die dit samen met ons vorm gegeven hebben, waarvoor ongelooflijk bedankt!

Mag ik nog een late nieuwjaarswens doen?

Ik wil graag aan tafel gaan zitten met de CEO's van onze grootste banken en verzekeringsmaatschappijen, gewoon om te begrijpen, of nee,... gewoon om ook daar een zaadje te planten!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page